Pracovní dílna Black&Decker Smoby se skládacím stolkem a 25 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská pracovní dílna se skládacím stolem je dokonalá hračka pro chlapce, kteří se rádi hrají s pracovním nářadím. Celá dílnička je vyrobena z kvalitních plastů, které jsou velmi odolné a hodně vydrží. Zároveň jsou příjemné na dotek a šetrné k pokožce. Vyrobena byla s důrazem na bezpečnost, proto jsou všechny tvary zaoblené. Provedená je v krásné červené a černé barevné kombinaci a budí tak dojem skutečné pracovní pomůcky. Dílnička pro děti stojí na čtyřech nohách, které jsou mezi sebou spojeny. Proto je velmi stabilní a pevná. Její kouzlo spočívá v její přenosnosti a jednoduchém skladování.

Pracovní stolek se dá totiž složit do kufříku a jednoduše uchopit v ručce. Malý kutil si tak svoji dílnu může vzít kamkoli s sebou. Po otevření kufříku má k dispozici celou dílnu. Na levé straně pracovní plochy se nachází malý svěrák na přidržení výtvorů malého kutila. Stejně tak se tam nachází i úložný prostor na šrouby a jiné potřebné pomůcky, které jsou neodmyslitelnou součástí každé dílny. Na pravé straně je úhloměr, který naučí dítě základem geometrie a zlepší tak jeho prostorovou představivost a cit pro detail. Otevíratelná část stolku se po otevření změní na panel s nářadím, které je tam možné odložit.

Kutil si tam může odložit například pilku, francouzský klíč, kombinačky nebo kladívko. Celkem mě kufřík až 25 doplňků. Rozměry produktu jsou 43*35*77 cm. Dětská pracovní dílna je krásná, komplexní a důmyslně vyrobena hračka od francouzské společnosti Smoby, která je garancí nejvyšší kvality. Dílnička je vhodná pro chlapce ve věku od 3 let. Je zdrojem zábavy na mnoho hodin. Při hře se však dítě naučí i manuální práci, Zlepšete si jemnou motoriku, která je v dospělosti velmi důležitá. Získá cit pro detail a může naplno využít svou fantazii a tvořivost. Do hry může přizvat i kamarády a budovat si tak cit pro týmovou spolupráci a sociální cítění.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu43*35*77 cm
Celková výška77 cm
Výška pracovní plochy41 cm
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.