Pracovní dílna Black&Decker Smoby se 79 doplňky

Popis produktu

Smoby pracovní dílna Black&Decker je krásná hračka pro malé opraváře, vhodná od 3 let. Zahrnuje v sobě množství funkcí a doplňků, díky čemuž je zárukou hodin plných zábavy a kutilství pro opraváře. Mezi 79 doplňky najdete 7 pracovních nástrojů jako kladivo, šroubovák, kleště, klíče a pilu, 20 šroubů, pravítko. Na dílně pro kluky najdete řadu úložných prostorů a boxů pro drobné šrouby a jiné nezbytné nářadí pro opraváře. Pracovní stůl pro kluky má 4 stabilní nohy a je vyroben z kvalitního plastu s hladkým povrchem. K hračce lze stáhnout zdarma zábavné aplikace pro Android a IOS.

Je velmi důležité vést malé děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Hravým způsobem se tak přibližují k světu dospělých, zkoušejí a objevují, co v sobě zahrnuje život takového opraváře. Prostřednictvím dětské dílny se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti. Používáním nástrojů se podporuje i rozvoj logického myšlení a koncentrace. Když si děti hrají na opravy v domě nebo venku, rozvíjejí tím i svou fantazii a kreativitu. Objevují, zkoumají, opravují, rozebírají, skládají. Všechny tyto možnosti na hru, zábavu a hravé učení poskytuje tato úžasná opravářská sada pro chlapce Smoby s originálním designem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s realistickým designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé opraváře. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*39*103 cm
Celková výška103 cm
Rozměry balení49*16*76 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,4 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.