Postýlka pro panenku 36 cm Birdy Paradise Janod textilní v kufříku s peřinkou od 24 měsíců

Popis produktu

Postýlka pro panenky v kufříku od francouzského výrobce Janod je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Holčička od 2 let si vozí se sebou krásný růžový kufřík na kolečkách s potiskem ptáků Birdy Paradise, který je navíc vybaven praktickou výsuvnou rukojetí na tažení. Když chce malá maminka uložit svou panenku spát, rozevře kufřík a rázem se s něj stane nádherná kolébka pro panenky s délkou 32-36 cm. Součástí kolébky je i polštářek a přikrývka pro panenku. Kolébka pro panenky Janod je vyrobena z tuhých lepenkových panelů a potažena kvalitní Oxfordskou tkaninou.

Hračky Janod poskytnou vaší dcerce hodně herních podnětů, rozvíjejí fantazii a manuální dovednosti dětí. Růžová kolébka v kufříku patří do série hraček Birdy Paradise a můžete si k ní libovolně vybrat další hračky pro děvčata, díky nimž získá holčička kompletní pomůcky pro péči o panenku. Kolébka v kufříku je vhodná pro dětičky od dvou let, její povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta.

Značka Janod píše svou historii již od roku 1970. Janod je renomovaná francouzská společnost zaoberajíci se vývojem prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou s budou hrát i další generace. Za kvalitou výrobce Janod stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitní lepenkové panely a Oxfordská tkanina
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev
  • rozměry kolébky: 36,5 cm*22,5cm*15,5cm
  • rozměry kufříku: 20 cm*12cm*16cm
  • v soupravě: kolébka v kufříku, polštářek, peřinka
  • vhodná pro děti od 24 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu40*25*37 cm
Vhodné pro panenkudo 36 mesiacov
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.