Postýlka k posteli s přebalovacím pultem Violette Baby Nurse 2v1 Smoby 3 pozice s čurající panenkou a 8 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Postýlka k posteli s přebalovacím pultem Violette z oblíbené edice Baby Nurse od francouzského výrobce Smoby je nadčasový model pro panenky s velikostí od 32 do 42 cm, který zaujme všechna děvčátka od 2 let. Tato multifunkční hračka v sobě skrývá výškově nastavitelnou postýlku, sklopné přebalovací pultík, praktickou sadu 8 doplňků a také panenku s realistickým efektem čurání, takže malé maminky zažijí plnohodnotnou zábavu při péči o panenku. Celá sada je vyhotovena v krásných odstínech růžové, stane se vhodným doplňkem každého dětského pokoje.

Výškově nastavitelná postýlka v 3 polohách umožní holčičce, aby měla svou oblíbenou panenku u sebe i během spánku v přibližně stejné výšce. Díky této funkci bude mít holčička bližší kontakt s panenkou, může ji držet za ruku a bude připravena se o ni kdykoliv postarat. Přebalovací pult s moderním tečkovaným vzorem slouží na boku postýlky jako ochranná stěna a po překlopení nad postýlku nabídne holčičce místo, na kterém panenku přebalí a nakrmí. Ve spodní části postýlky je prostorný odkládací prostor na doplňky a příslušenství.

Sada doplňků obsahuje nočník, do kterého může panenka čurat, láhev na krmení, dózy s krémem, pudrem a různé náplasti. Postýlka s přebalovacím pultem a čurající panenkou je originální dárek pro holčičky, které si rády hrají na maminky a předstírají, že jsou jejich panenky opravdové. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Prostřednictvím držení, krmení, uspávání, a hry s dětskou panenkou, se děti přibližují světu dospělých.

Rozměry dětské postýlky jsou 52*32*48 cm, přičemž celková výška je 48 cm a váha pouze 2,8 kg. Je vyhotovena z kvalitního a odolného plastu, který je příjemný, sametový na dotek. K čištění hračky používejte pouze jemně vlhkou houbu. Francouzský Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Hračky Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*32*48 cm
Celková výška48 cm
Rozměry balení49*15*58 cm
Celková délka52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
Note3 positions/ + Doll
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.