Porcelánová čajová souprava Enchantimals Smoby 12 dílů

Popis produktu

Porcelánová čajová souprava je originální dětský čajový set, který je ideální pro každé děvčátko, které si chce hrát na hostitelku a naservírovat svým kamarádkám pravý čaj o páté. Čajový set s pohádkovým motivem Enchantimals nadchne děti svým moderním a elegantním designem. Krásný bílý porcelán má tlusté stěny a je velmi kvalitní a odolný, díky čemuž je bezpečný pro všechny děti od 3 let.

Dětský porcelánový čajový set je tvořen 12 kusy doplňků, se kterými si vaše holčička může vyčarovat skutečně nádherné posezení. Dětský porcelánový set Enchantimals je vhodný i na každou dětskou oslavu. Porcelánový set je vyhotoven v bílé barvě s barevnými obrázky známých animovaných hrdinek ze série Enchantimals, které žijí v magickém lese Everwilde, spolu se svými zvířátky. Porcelánový set pro děti se skládá ze 4 talířků, 4 čajových šálků s ouškem, krásného čajníku a malé nádobky na cukr.

Porcelánový čajový set vypadá velmi elegantně a je ideálním doplňkem ke každé dětské kuchyňce. Díky dětskému porcelánovému čajovému setu se vaše holčička bude cítit jako skutečná hostitelka. S čajovým porcelánovým setem se vaše malá princezna může naučit, jak správně stolovat, servírovat čaj a obsluhovat hosty. S dětskou čajovou sadou si vaše děti užijí spoustu zábavy a mohou si otevřít vlastní malou čajovnu. Výrobce Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí a vyrábí jedinečné modely dětských hraček nejvyšší kvality pro vaše děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení21*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,42 kg
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.