Popelářské auto Power Worker Garbage Truck + Figurine BIG s popelnicí a pohyblivé části – gumová kola od 2 let

Popis produktu

Popelářský vůz Power Worker Garbage je skvělá hračka pro všechny děti a zejména chlapce od 2 let. Oranžové popelářské autíčko s popelnicí a figurkou řidiče zaujme děti na první pohled a spolu s ním si vyzkouší povolání popelářů. Odolná měkčená kolečka poskytují autíčku stabilitu a děti se s ním zabaví jak v dětském pokoji, tak i na pískovišti či pláži. Robustní a pevné plastové díly jsou zárukou, že popelářský vůz vydrží vašim nejmenším dlouhá léta. Výklopná zadní část autíčka připraví dětem realistický zážitek jako při skutečném nakládání popelnice. Při hře si rozvíjejí fantazii, technickou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou se popelářským autíčkem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka má oblé hrany, takže dítě si při hře neublíží. Produkt má rozměry 33*20*23 cm. Hračku lze v případě znečištění velmi jednoduše omýt pod tekoucí vodou. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují nejvyšší kvalitu produktů. Autíčko si i po letech hraní zachová své krásné barvy díky UV filtru, který brání vyblednutí barev.

Popelářské autíčko je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu33*20*23 cm
Celková výška23 cm
Hmotnost1200 g
Objem LAno
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.