Pokladna elektronická s kalkulačkou Large cash Register Smoby červená s váhou terminálem a čtečkou kódů s 30 doplňky

Popis produktu

Pokladna elektronická Large Cash Register od francouzského výrobce Smoby je skvělou hračkou pro všechny obchodníky a obchodnice již od 3 let. Nadčasová pokladna v krásném červeném provedení se pyšní pravým francouzským designem a potěší děti množstvím skvělých funkcí. K dispozici budou mít mechanickou váhu na vážení produktů, pokladnu s otevíratelným přihrádkou na bankovky a mince a funkční kalkulačkou, díky které se děti naučí pracovat s čísly a pochopí hodnotu peněz. Jednotlivé produkty se dají naskenovat elektronickou čtečkou, která po stisknutí tlačítka vydá zvuk a svítí.

Při platbě se zákazníci mohou spolehnout na platbu v hotovosti nebo zaplatí platební kartou, kterou vloží do platebního terminálu a z druhé strany si mohou vzít doklad o koupi jako ve skutečné prodejně. Pokladna disponuje i replikou mikrofonu, přes který prodavač ohlašuje své zákazníky. Součástí pokladny je také sada 30 doplňků, mezi nimiž jsou krabice s těstovinami a koláčky, bankovky, mince, platební karta a doklady o koupi. Pokladna a doplňky jsou vyrobeny z prvotřídního plastu, který je sametově jemný na dotek.

Celkové rozměry pokladny jsou 39*22*16 cm, její celková výška je celková výška je 29 cm. Elektronický modul funguje na baterie 1 x LR54 (jsou součástí balení) a 2 x LR03/AAA (nejsou součástí balení). Pokladna je vhodná pro hru více dětí, kamarádů a sourozenců, využijí ji i v kombinaci s dětskými obchody. Při hře si rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti, učí se logicky přemýšlet, objevují hodnotu peněz. Při manipulaci s doplňky si procvičují jemnou motoriku a pohybovou zručnost. Zahrají si hry na obchodníky a zákazníky, přibližují se světu dospělých a získávají pocit zodpovědnosti. Rovněž se probouzí jejich tvořivost a fantazie.

Francouzský Smoby přináší dětem ty nejkrásnější hračky v prvotřídní kvalitě. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*22*16 cm
Celková výška29 cm
Rozměry balení41*9*29 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,61 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03 (not included)
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.