Pokladna Mini Shop elektronická Smoby s váhou, terminálem, čtečkou kódů a 27 doplňky tyrkysová

Popis produktu

Dětská pokladna Mini Shop od Smoby s množstvím funkcí je hračka, bez které se neobejde ani jeden malý prodavač. Pokladna pro děti má realistický design, množství funkcí a doplňků, díky čemuž se velmi rychle stane oblíbenou hračkou každého kluka či dívky. Je to úžasná elektronická hračka pro děti od 3 let, kteří si rádí hrají hry na prodavače. Děti si mohou zvážit svůj produkt na mechanické váze, na které je vyobrazeno ovoce a zelenina. Zboží dítě blokuje na klávesnicové pokladně a cena se mu zobrazí na displeji. Součástí pokladny je i klávesnice s čísly, která plní i funkci skutečné kalkulačky, a tak se dítě seznamuje prostřednictvím hry s matematikou a principem počítání.

Produkty se dají i oskenovat, přesně jako na opravdové pokladně. Skener po stisknutí tlačítka vydává zvuk. Při placení přes platební terminál zákazník použije kartu a následně dostane z pokladny doklad o koupi jako ve skutečné prodejně. Dětská registrační pokladna v kombinaci tyrkysové a zelené barvy přichází s mikrofonem, kterým pokladník upozorňuje návštěvníky svého dětského obchodu o akcích a novinkách. Dále v balení najdete 2 krabičky a plechovku zboží, mince, papírové bankovky, pokladní kartičky-bloky, bankomatovou kartu. Pokladna pro děti s váhou je replikou opravdové pokladny a obsahuje vše pro realistickou hru na prodavače.

Dětská pokladna s doplňky je nejen velmi zábavná realistická hračka, ale přispívá i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální hračka pro děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají si na dospělé. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které každodenně používají dospělí se přibližují k tomuto světu, ke světu dospělých. K tomu je skvělým prostředkem pokladna pro malé obchodníky Smoby. Funguje na 3 AA/LR6 baterie, které nejsou součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu19*15*29 cm
Celková výška29 cm
Rozměry balení41*9*29 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.