Pokladna Activity Kiddieland elektronická se zvukovými a světelnými efekty od 18 měsíců

Popis produktu

Kiddieland dětská pokladna Activity je kvalitní a praktická hračka s pěkným designem a důmyslným přepracováním. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů. Jde o velmi odolné plasty, které jsou pevné a dlouho vydrží. Zároveň jsou však i příjemné na dotek a šetrné ke zdraví. Je elektronická a radost ze hry na prodavače u dětí znásobí zvukové a světelné efekty. Pokladna pro děti funguje na baterie. Tato moderní hračka má krásné barevné provedení v bílé, modré, červené, žluté a zelené barevné kombinaci. K pokladničce je i oranžový nákupní košík.

Pokladna Activity disponuje čtyřmi různými programy, které naučí dítě abecedu a práci systematicky pracovat s čísly. Při hře se to naučí ještě rychleji a zároveň se dobře zabaví. Dětská pokladna má kvalitní LCD displej, na kterém se zobrazují čísla a písmenka, které jsou velmi dobře viditelné. Po stlačení tlačítek na klávesnici pokladna vydává zvuky, které děti v útlém věku milují. Dětská pokladna disponuje i funkčním skenerem na čárové kódy, který stejně zapípá, ale i zasvítí. K dispozici je dokonce i pás na posouvání nákupu a hned za ním se nachází i váha na vážení ovoce a zeleniny. Když dítě dokončí nákup, jednoduše tlačítkem Open otevře kasu, ve které jsou penízky. Platit může i rychlým způsobem za pomoci platební karty.

Pokladna je kvalitní a pevná a je zárukou dlouho roční zábavy, nejen pro dítě samotné, ale i pro sourozence nebo kamarádů, se kterými se může hrát na prodavače a zákazníka. Taková hra rozvíjí u dětí komunikační schopnosti a sociální cítění. Hračka má mnoho zvukových a světelných efektů, které děti při poznávání světa a učení velmi milují. Mohou mačkat různé knoflíky, točit páčkami, otevírat, a přitom sledovat, jak se hračka těmito reakcemi mění. Při každé zahraje jinou melodii, pohne se jiná část hračky, jinak zabliká a podobně. S hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické přemýšlení, paměť a také souvislosti a konceptuální myšlení. Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
Rozměry produktu34*18*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.