Pohádkový domeček Máša a medvěd Smoby s květináči od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Máša a medvěd je nádherný zahradní domek s pohádkovým motivem. Nabízí dětem fantastický prostor na hraní a díky kompaktní velikosti se snadno vejde i do větší dětského pokoje. Domek Smoby je vhodný pro děti již od 2 let, ale zahrají se s ním i starší děti. Jeho výška je 127 cm a půdorys má rozměry 109 * 112 cm. Díky přírodní hnědé barvě v kombinaci s oranžovou, zelenou a bílou se výborně hodí na každý dvůr nebo do zahrady. Přední část s otevíracími dvířky zdobí barevné obrázky z populární pohádky Máša a medvěd. Velmi užitečnou vlastností domku je anti UV filtr, který zaručí, že barvy na domku zůstanou dlouhá léta zářivé a krásné jako v první den od rozbalení. Anti UV filtr totiž chrání plastový materiál před škodlivým slunečním zářením, proto barvy domku nevyblednou ani po dlouhých letech používání.

Pohádka Máša a medvěd je dnes velmi oblíbená mezi dětmi na celém světě. Máša je nezbedné děvčátko, které miluje vylomeniny, pohyb, sladkosti a rádo se ptá mnoho otázek. Její kamarád, medvěd Miša, je bývalý cirkusový medvěd, který v lese hledá (neúspěšně) zasloužený odpočinek. S uličnicí Mášou se nakonec skamarádí a spolu zažívají všelijaké dobrodružství. Na celém světě se prodávají miliony knih a DVD s touto pohádkou, děti si ji velmi rychle oblíbili. Zahradní domek Máša a medvěd bude určitě milovat každé děťátko. Má bílé otevírací dvířka a pod 2 okny se nacházejí květináče. Do nich si dětičky mohou posadit vlastní kytičky nebo si je mohou vyzdobit jinými způsobem. Stěny domku jsou pevné a stabilní, hra v domku je maximálně bezpečná. Dá se poskládat i rozložit velmi jednoduchým způsobem. Děti mají uvnitř hodně místa na hraní, zahrají se v něm is kamarády. Je dostatečně prostorný, pro hru více dětí. Je vysoce odolný a bezpečný, patří mezi nejkvalitnější hračky na trhu.

Zajímavý design domku, který se podobá pohádkové chaloupce nebo horárni, krásně zapadne do vaší zahrady. Díky otevřeným oknům je zajištěn přísun čerstvého vzduchu. Při hře se zahradním domkem se rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti dětí, napodobují dospělé. Barvy na plastovém domku jsou výrazné a zářivé, proto podněcují dětskou fantazii. Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných hraček. Smoby vyrábí ty nejkvalitnější zahradní domky, které jsou inspirovány nejnovějšími trendy v oblasti architektury. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ty nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Které děťátko by nechtělo mít vlastní domek, kde se může hrát dlouhé hodiny se svými kamarády?

Vlastnosti

  • unikátní pohádkový design
  • s obrázky pohádky Máša a medvěd
  • vhodný od 2 let
  • dostatečný prostor pro hru více dětí
  • anti UV filtr pro zářivé barvy dlouhá léta
  • podoba pohádkové chaloupky
  • květináče na pěstování květin
  • krásné oranžovo-hnědé barevné provedení
  • celková výška 127 cm
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu112*109*127 cm
Celková výška127 cm
Rozměry balení95*30*109 cm
Celková délka112 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost16,50 kg / 19,50 kg
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.