Pohádkové omalovánky Ateliér Janod Svět koníků s třpytkami Janod od 4 let

Popis produktu

Omalovánky Ateliér Janod: Svět koníků je krásná souprava v kufříku vhodná pro dívky a chlapce od 4 do 8 let. Kreativní sada je tvořena 6 kartičkami s obrázky koníků, na které si děti mohou nalepovat třpytky a vytvářet tak úžasné pestrobarevné díla. Třpytivé omalovánky jsou úžasná hračka pro všechny kreativní děti, které rády kreslí, ale i vymýšlejí něco nového. Díky praktickému kufříku bude mít váš malý umělec vždy své oblíbené omalovánky na jednom místě. Součástí balení je 6 kartiček na vymalování, 7 tub s třpytkami a speciální štětec. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Set omalovánek v kufříku pomáhá rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a také jemnou motoriku, protože děti nakládají s drobnými třpytkami a speciálním štětcem. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálem, praktickému balení a pestrým barvám této nádherné hračce neodolá žádné dítě.

Společnost Janod se zabývá vývojem kvalitních dětských hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  •     sada pohádkových omalovánek s třpytkami
  •     ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  •     vhodná pro děti od 4 do 8 let
  •     ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, fantazie a kreativity
  •     v praktickém kufříku
  •     v pestrých barvách, které děti zaujmou
  •     splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  •     úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20*20 cm
Rozměry balení26*4*21,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,59 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.