Pohádkové kostky Kubkid Lesní zvířátka Janod od 24 měsíců

Popis produktu

Janod kostky Kubkid jsou velmi zajímavá sada 9 kostek vhodná pro děti od 2 do 5 let. Dětské kostky se dají poskládat různým způsobem a da se z nich vytvořit 6 obrázků lesních zvířátek: liška, vlk, veverka, sova, srnka a na jednom obrázku jsou všechna zvířátka pohromadě. Tato dětská hračka rozvíjí jemnou motoriku dětí, také logické myšlení, postřeh a fantazii. Díky kostkám se mohou děti učit poznávat zvířátka, barvy a tvary. Souprava kostek se zvířátky je nadčasová hračka v krásných barvách, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, rozvíjí se i logické myšlení a fantazie. Dětské kostky Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům, jedinečnému provedení a nekonečným možnostem na zábavu stanou oblíbenou hračkou všech dětí. Dětské kostky jsou dodávány v jedinečném a praktickém kufříku z kartonu s úchytem.

Janod je renomovaná francouzská společnost, jejíž historie sahá do roku 1970. Zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy. Kromě maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětské pohádkové kostky - 9 kusů
  • 1 kostka má velikost 5 cm
  • dá se z nich poskládat 6 různých obrázků s lesními zvířátky
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 2 do 5 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, hmatové citlivosti, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu5*5*5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.