Pohádkové kostky Kubkid Princezny Janod 12 dílů

Popis produktu

Janod pohádkové kostky Princezny Kubkid jsou pěkná sada 12 kostek od francouzských designérů vhodná pro dívky od 3 do 6 let. Dětské kostky vytvářejí 6 různých obrázků ze života malé princezny: princezna v královském kočáru, v létajícím balónu, princezna se slunečníkem či na bílém koni s krásným princem. Pohádkové kostky jsou krásně ilustrované a po jejich složení děťátko získá pěkný obrázek, ke kterému může vytvořit krátký příběh, čímž se rozvíjejí jeho komunikační dovednosti. Rozměr jedné kostky je 5x5 cm. Prostřednictvím kostek můžete svým ratolestem přiblížit tak oblíbený svět princezny, učit je o barvách a tvarech.

Všechny hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Tato dětská hračka rozvíjí jemnou motoriku a logické myšlení dětí, protože musí každou kostku otočit správným způsobem, aby jim vznikl celý obrázok. Súprava 12 kostek je nadčasová hračka v krásných barvách, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev . Dopřejte svým dětem tuto zábavnou a edukační hračku, při níž stráví dlouhé hodiny.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, rozvíjí se i logické myšlení a fantazie. Dětské kostky Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálem, jedinečnému provedení a nekonečným možnostem na zábavu stanou oblíbenou hračkou všech dětí. Pohádkové kostky jsou dodávány v jedinečném a praktickém kufříku z kartonu s úchytkou.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti          

  • dětské pohádkové kostky Princezny
  • 1 kostka má velikost 5cm
  • se z nich poskládat 6 různých obrázků
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, hmatové citlivosti, logického myšlení, fantazie
  • děti poznávají kouzelný svět princezen
  • v praktickém balení
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení28*6*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,59 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.