Pohádkové kostky Domácí zvířata Kubkid Janod 9 dílů od 24 měsíců

Popis produktu

Janod kostky Kubkid jsou pěkná souprava 9 kostek vhodná pro děti od 2 do 5 let. Dětské kostky vytvářejí 6 různých obrázků s domácími zvířátky, ke kterým patří prasátko, zajíček, ovečka, slepice, kravička. Zvířátka na obrázcích jsou usměvavé, určitě budou působit pozitivně na každé nejmenší děťátko, které si je vlastnoručně poskládá. Tato dětská hračka rozvíjí jemnou motoriku a logické myšlení dětí, protože musí každou kostku otočit správným způsobem, aby jim vznikl celý obrázek. Prostřednictvím kostek můžete svým ratolestem přiblížit svět domácích zvířátek, učit je o barvách a tvarech. Souprava kostek se zvířátky je nadčasová hračka v krásných barvách, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, rozvíjí se i logické myšlení a fantazie. Dětské kostky Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům, jedinečnému provedení a nekonečným možnostem na zábavu stanou oblíbenou hračkou všech dětí. Pohádkové kostky jsou dodávány v jedinečném a praktickém kufříku z kartonu s úchytem.

Janod je renomovaná francouzská společnost, jejíž historie sahá do roku 1970. Zabývá se vývojem prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy. Kromě maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětské pohádkové kostky
  • 1 kostka má velikost 5 cm
  • dá se z nich poskládat 6 různých obrázků s veselými domácími zvířátky
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 2 do 5 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, hmatové citlivosti, logického myšlení, fantazie
  • děti poznávají domácí zvířata
  • v praktickém balení
  • splňují nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu5*5*5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.