Pohádkové kostky Cotoons Smoby s vkládacími formami 12 dílů oranžové od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby pohádkové kostky Cotoons pro nejmenší děti se skládají z 12 plastových kostek s veselými barevnými obrázky ze série dětských figurek Cotoons pro nejmenší děti již od 12 měsíců. Každá strana kostky mě jinou funkci, některá slouží jako klasická kostka na skládání. Jiné z nich mají různé tvary, formy, obrazce, do kterých se dají vkládat a ukládat přiložené kostky různých tvarů. Dá se z nich poskládat hrad, věž, každá strana kostky má jinou funkci. Na některé je míček, který se otáčí, jinde kuličky či labyrint. Ke kostkám jsou určeny i malé kostky různých tvarů (srdíčko, čtverec, trojúhelník), které dítě vloží do velké z nich.

Dítě si dotyky obrázků s reliéfem tříbí hmat, otáčením různých míčků a tvarů jemnou motoriku a skládáním obrázků fantazii, představivost a logické myšlení. Kromě tvarů a obrázků se učí barvy a jednoduché předměty, které nás obklopují. Tato jedinečná didaktická hra pro nejmenší děti - pohádkové kostky, je zaujme od prvního okamžiku a hrou stráví dlouhá hodiny. Balení obsahuje 12 klasických kostek a 12 kostek různých tvarů a barev. Obrázky dětských kostek se nedají seškrábat, jejich barvy jsou krásné a zářivé velmi dlouhou dobu. Dětské pohádkové kostky mají jemné a oblé tvary, díky tomu jsou bezpečné pro nejmenší děti.

Kostky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a bezpečného materiálu, který je vhodný pro malé dětičky. Po poskládání kostek jednotlivé kostky vytvářejí pěkný obrázek postaviček CotoonsSmoby francouzský výrobce hraček je renomovaný výrobce hraček které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy. Hračka má rozměry 28*18*4 cm. Dětské kostky jsou převedeny v oranžové, žluté a zelené barevné kombinaci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu28*18*4 cm
Rozměry balení24*34*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,90 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.