Podlahové puzzle Cars3 Educa Giant 33 dílů

Popis produktu

Puzzle Cars 3 jsou kvalitní puzzle pro děti od španělského výrobce Educa s motivem postaviček ze známé animované pohádky Auta. Balení puzzle obsahuje 33 dílů, ze kterých se dá složit krásný velký obrázek s rozměry 68*48 cm, takže dětem poslouží i jako podlahový koberec. Puzzle Cars 3 jsou vhodné pro věkovou kategorii od 8 let, dítě si je může skládat na zemi a po sestavení vytvoří perfektní obrázek sympatického autíčka McQueen, slavného závodníka, kterého si oblíbily děti po celém světě.

Veselého a odvážného McQueena zná každé malé dítě, které oblibuje Disney pohádky. Po sestavení puzzle tvoří celistvý obrázek. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi co nejjednodušší. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle je velmi oblíbená činnost, pro jednotlivce nebo pro celou rodinu, a je populární po celém světě.

Vhodně rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a pěstuje se jí smysl pro detail a koncentrace. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her nejen pro děti. Puzzle Cars 3 splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu68*48 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle33
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.