Plyšový zajíček Chubby Rabbit Water Plume Kaloo tyrkysový 18 cm z jemného měkkého materiálu v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšový zajíček Chubby Rabbit z nadčasové edice Plume od francouzského Kaloo je vynikající dárek pro miminka již od narození. Zajíček s výškou 18 cm v tyrkysovém provedení zaujme kluky i holčičky na první pohled. Nadýchané plyšové zvířátko je vyrobeno z prvotřídního plyše, je měkoučké a hebké k citlivé dětské pokožce. Děti uklidňuje, dokáže zachycovat vlastní vůni miminek, díky čemuž se dítě cítí bezpečně, vytváří v něm pocit jistoty. Zajíček má na rameni usazeného ptáčka, se kterým zažívá veselá dobrodružství, tento milý detail okouzlí vaše nejmenší. Plyšový zajíček s dlouhými oušky přichází v originální dárkové krabičce, takže jím potěšíte své blízké při jakékoliv příležitosti.

Edice Plume představuje špičkové plyšové mazlíčky, ideální na dětské mazlení a objímání. Zachycují vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu s hračkou cítí bezpečně a útulně, spolu s ní rychleji usíná. U plyšové hračky se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý produkt Kaloo je testován a splňuje i ty nejvyšší standardy. Zajíček z plyše se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu18 cm
Rozměry balení20*12*23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.