Plyšový zajíček Perle Chubby Kaloo 25 cm v dárkové krabičce šedý od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšový zajíček Perle Chubby z dílny francouzské společnosti Kaloo je dokonalou hračkou pro všechny dětičky už od narození. Zajíček Perle Chubby má výšku 25 cm a díky své velikosti je jako stvořený na mazlení a tulení. Plyšový zajíček Kaloo v jemné šedé barvě je vyroben z hebkého plyše a rodiče se při něm vůbec nemusejí bát dětského ochutnávání a poznávání. Díky materiálu, který zachycuje vůni, se dětičky ve společnosti zajíčka cítí stále bezpečně a klidně.

Plyšové hračky Kaloo nejsou obyčejnými plyšovými hračkami. I tento šedý zajíček Perle Chubby pomáhá dětem v rozvoji motoriky, ale díky svému materiálu a vůni rozvíjí i hmat a čich. Tato dětská hračka se svým provedením a jedinečným designem okamžitě stane nejlepším přítelem každého miminka. Je jemná a díky tomu vhodná pro citlivou dětskou pokožku, kterou nedráždí. Plyšovou hračku Kaloo můžete prát na jemném cyklu při 30 °C, a to bez použití bělidel a změkčovačů.

Velký plyšový zajíček Perle Chubby k vám přijde zabalený v luxusním dárkovém balení, takže je vhodný i jako dárek pro každé čerstvě narozené miminko. Francouzský cit pro krásu, jedinečnost a dokonalost – to v sobě odrážejí všechny dětské hračky Kaloo. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25 cm
Rozměry baleníØ 23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.