Plyšový šneček Colors-My Sweet Doudou Snail Kaloo s chrastítkem a kousátkem 25 cm pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo plyšový šneček Colors-My Sweet Doudou Snail je pěkná plyšová hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 25 cm a v horní části má praktickou šňůrku na zavěšení hračky nad postýlku nebo autosedačku. Plyšová hračka pro nejmenší je provedena ve veselých barvách, na noze šneka je kousátko. Rozvoji sluchu nejmenších dětí pomůže chrastítko uvnitř šnečka. Hračka zachycuje i jedinečnou vůni děťátka, což je důležité v prvních měsících života, aby se cítilo bezpečně, aby si uvědomovalo svou existenci ve světě. Plyšový šneček pro miminka je měkká a bezpečná hračka, jemná k citlivé dětské pokožce.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Plyšová hračka pro nejmenší děti je provedena v pestrých a výrazných barvách, které jsou doporučeny u nejmenších dětí, protože nemají ještě úplně vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. U hračky není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i plyšový šnek Kaloo.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská hračka pro nejmenší se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • velikost 25 cm
  • pestrobarevné provedení
  • má v sobě chrastítko a kousátko
  • ideální na hraní, rozvoj motoriky a sluchu nejmenších dětí
  • praní při 30 °C
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.