Plyšový pejsek na tahání Les Amis 2v1 Kaloo se zvonkem 27 cm z jemného plyše pro nejmenší hnědý

Popis produktu

Plyšový pejsek na tahání Les Amis je krásná plyšová hračka pro nejmenší děti. Plyšový pejsek Kaloo je vyroben z jemného plyše, který je hebký k pokožce nejmenších dětí. Má příjemnou hnědou barvu a milou tvářičku. Typické pro dítě po porodu je, že vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. V prvních týdnech po narození je proto důležité naučit dítě, aby rozeznávali svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Plyšový pejsek s velikostí 27 cm zachycuje vlastní vůni děťátka a když má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně v novém prostředí. Když děťátko vyroste, může si svého oblíbeného pejska vzít na procházku, protože je to také hračka na tažení. Součástí balení je malý vozík se šňůrkou na 4 kolečkách, na který dítě jednoduše položí svého nejlepšího plyšového kamaráda a může se vybrat na cestu.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. V prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk. Aby ste vzbudily tuto citlivost u nejmenších dětí, pořiďte si plyšového pejska Les Amis. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, proto má pes z plyše Les Amis jemnou hnědou barvu. Barevně se hodí pro kluky i holky. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je totiž přísně testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na nekonečné dětské zkoumání, kousání a ochutnávání.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Kvalita produktů a příjemné materiály jsou to, co dělá značku Kaloo tak výjimečnou. Každý výrobek Kaloo je vyroben s ohledem na potřeby miminek ve smyslu jejich rozvoje, zdraví a bezpečnosti. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala její barva a kvalita. Kvalita a maximální bezpečnost produktů je zárukou toho, že produkty Kaloo nemají na trhu konkurenci. Hračky z kolekce Les Amis představují nejjemnějších zvířecích přátel pro nejmenší děti, které jim budou dělat společnost a nejlepších kamarádů už od narození.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z jemného plyše
  • hračka 2v1: plyšová hračka, hračka pro tažení
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 45*45 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení22*21*18 cm
ZvukovéAno
Barvabéžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.