Plyšový neonový medvídek a zajíček Plume Kaloo 12 cm z jemného měkkého plyše, 12 ks v displeji od 0 měsíců

Popis produktu

Kaloo neonový medvídek a zajíček Plume je sada krásných plyšových zvířátek, které potěší každé dítě už od narození. Akční sada obsahuje 12 plyšových zvířátek, mezi kterými jsou medvídci a zajíčci v různých barevných provedeních. Plyšové hračky mají velikost 12 cm a na bříšku měkké záhyby, díky čemuž si je miminko může lépe uchopit do své malé ručičky. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, takže je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Právě medvídci a zajíčci z plyše zachycují vlastní vůni děťátka, takže tím, že má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně. Mají výraznou neonovou barvu, která upoutá dětské oči.

Hra s plyšovými hračkami je základem pro vývin dětí, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě měkký zajíček a medvídek Kaloo. S hračkou se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena. Tyto plyšové hračky pro nejmenší se mohou díky jedinečnému provedení, výrazným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčky a oblíbenými společníky každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky, pak je třeba nechat hračku volně usušit.

Vlastnosti

  • hebké a jemné hračky z plyše
  • sada 12 zvířátek
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • výrazné barevné provedení
  • velikost 12 cm
  • ideálna na mazlení pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30°, potom volně usušit
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu12 cm
Celková výška12 cm
Rozměry baleníØ 25 cm
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.