Plyšový medvídek zpívající Perle Chubby Kaloo 18 cm v dárkové krabičce krémový od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšový medvídek Perle Chubby z dílny francouzské společnosti Kaloo je dokonalou hračkou pro všechny dětičky už od narození. Medvídek Perle Chubby je vysoký 18 cm a díky své velikosti je jako stvořený na mazlení a tulení a miminka si ho mohou vzít kamkoliv s sebou. Plyšový medvídek Kaloo v jemné krémové barvě je vyroben z hebkého plyše a rodiče se při něm vůbec nemusejí bát dětského ochutnávání a poznávání. Nejzajímavější část medvídka se nachází na jeho tělíčku – je to tlačítko, které po stisknutí začne hrát krásné uklidňující melodie. Zvuk medvídka pomůže dětem usnout, ale nedráždí sluch, který je po narození velmi citlivý. Díky materiálu, který zachycuje vůni, se dětičky ve společnosti medvídka cítí stále bezpečně.

Plyšové hračky Kaloo nejsou obyčejnými plyšovými hračkami. I tento krémový medvídek Perle Chubby pomáhá dětem v rozvoji motoriky, ale díky schopnosti zpívat se rozvíjí i sluch. Tato dětská hračka se svým provedením a jedinečným designem okamžitě stane nejlepším přítelem každého miminka. Je jemná a díky tomu vhodná pro citlivou dětskou pokožku, kterou nedráždí. Plyšovou hračku Kaloo můžete prát na jemném cyklu při 30 °C, a to bez použití bělidel a změkčovačů.

Plyšový medvídek Perle Chubby k vám přijde zabalený v luxusním dárkovém balení, takže je vhodný i jako dárek pro každé čerstvě narozené miminko. Francouzský cit pro krásu, jedinečnost a dokonalost – to v sobě odrážejí všechny dětské hračky Kaloo. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu18 cm
Rozměry baleníØ 18,5 cm
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.