Plyšový medvěd Rouge Kaloo 19 cm pro nejmenší béžový

Popis produktu

Kaloo plyšový medvěd Rouge Kaloo z jemného měkkého plyše v něžné béžové barvě je krásné plyšové zvířátko vhodné pro nejmenší děti od 0 měsíců. Plyšová hračka má velikost 19 cm a díky své velikosti ji snadno děťátko uchopí do ručky. Jemné pískově béžové barevné provedení působí uklidňujícím dojmem a každé děťátko si při hračce z jemného plyše rádo pospinká. Dětská hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, ideální pro každé dítko na tulení. Plyšová hračka pro děti z jemného měkkého plyše medvídek je snadná a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Zajímavostí této hebké plyšové hračky pro miminka je, že zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím jemné plyšové hračky intenzivnější uvědomují svou existenci ve světě, mimo bříška maminky. Plyšová hračka medvěd pro nejmenší z jemného měkkého plyše je nadčasová, je maximálně bezpečná a díky francouzské kvalitě může miminka provázet již od narození.

Hra s plyšovými hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě měkký medvídek Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšová hračka Kaloo, která je dostupná v jemné krémově barvě. Při hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská plyšová hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Tato dětská hračka se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • měkká plyšová hračka medvěd
  • hebká hračka z jemného plyše
  • v příjemných barvách
  • vhodná pro nejmenší děti
  • velikost 19 cm
  • praní při 30 °, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19 cm
Celková výška19 cm
Rozměry balení8*7*18 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.