Plyšový medvídek Perle-Chubby Bear Kaloo s chrastítkem 30 cm v dárkovém balení modrý

Popis produktu

Kaloo modrý plyšový medvídek s chrastítkem Perle-Chubby Bear je roztomilé zvířátko vhodné pro nejmenší chlapce od narození. Jelikož má jemnou modrou barvu, působí uklidňujícím dojmem, každé děťátko s ním rádo spinká. Má velikost  30 cm, uvnitř je jemné chrastítko, které může pomoci při rozvoji dětského sluchu, hračka je lehká a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. V prvních týdnech po narození je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Plyšový medvídek pro nejmenší zachycuje vlastní vůni děťátka, takže tím, že má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně. Dětská hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, každé miminko se k ní velmi rádo přivine.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě měkký medvídek Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšový medvídek Kaloo, který je proveden v krásné světle modré barvě. Při hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Tato dětská hračka se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 30 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • s chrastítkem
  • v dárkové krabičce
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30 °C, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu30 cm
Rozměry balení25*11 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.