Plyšový medvídek loutkové divadlo Blue Denim-Doudou Kaloo 18 cm v dárkovém balení pro nejmenší modrý

Popis produktu

Kaloo plyšový medvídek Blue Denim-Doudou je krásná plyšová hračka na mazlení vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Je velký 18cm a jeho tělo je zároveň postavička na loutkové divadlo. Jeho zajímavé modré barevné provedení zaujme každé děťátko, podněcuje fantazii. Plyšová hračka je zabalena v pěkné dárkové krabičce, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez problémů a starostí o balení. Plyšový medvídek pro nejmenší zabaví děťátko na dlouhou dobu, zachycuje jeho jedinečnou vůni. To je velmi důležité v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu s hračkou cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím plyšové hračky intenzivněji uvědomují svou existenci ve světě, mimo maminčina bříška.

Hraní si s plyšovými hračkami je nezbytné pro optimální vývin dětí, protože zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, ale i dovednosti a schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i medvídek Kaloo. Pro nejmenší děti se doporučují na hraní hračky hýřící barvami, protože ze začátku nevnímají úplně všechny barvy spektra a pestré barvy je zaujmou dříve. Kolekce Blue Denim od výrobce Kaloo má jedinečné návrhy a detaily, které jsou ideální pro každé miminko. Džínovina a teplákovina na plyšových hračkách jsou trendové a posouvají klasický design na vyšší úroveň. U plyšových hraček Kaloo není problémem dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Kaloo, francouzská společnost se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit. Doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • medvídek v rozkošném modrém oblečení
  • hebká hračka z jemného plyše
  • vhodný pro nejmenší děti
  • velikost 18 cm
  • ideální na mazlení pro miminka, postavička na loutkové divadlo
  • v dárkovém balení
  • praní při 30 °C, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzská společnost
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu18 cm
Rozměry balení18,5*7,5 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.