Plyšový medvídek Colors-Zig Music Bear Kaloo zpívající natahující 25-40 cm v dárkovém balení

Popis produktu

Kaloo plyšový medvídek Colors-Zig Music Bear je krásná natahovací a zpívající hračka pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má délku 25-40cm, nejmenší děti se s ní zabaví se na dlouhou dobu. Tím, že dítě hračku natahuje a stahuje, rozvíjí se jeho motorika, touha po objevování a zkoumání toho, jak věci fungujú. Hračka pro miminka po stisknutí hraje pěkné melodie, čímž také děťátko zaujme. Dá se zavěsit vrchní částí nad postýlku nebo autosedačku, případně po natažení se dá uvázat i spodní část. Plyšová hračka pro nejmenší je zabalena v pěkné dárkové krabičce, takže jí můžete obdarovat své nejbližší.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě medvídek Kaloo. Pro nejmenší děti se doporučují na hraní hračky hýřící barvami, protože ze začátku nevnímají úplně všechny barvy spektra a pestré barvy jejich zaujmou dříve. Takovou barevnou hračkou je i plyšový natahovací medvídek. Při hračce není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky, pak je třeba nechat hračku volně usušit.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • po zmáčknutí hraje pěkné melodie
  • velikost 25-40cm, dá se natáhnout
  • ideální na zavěšení na autosedačku nebo postýlku
  • v dárkovém balení
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský desing
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25-40 cm
Rozměry balení12,5*19,5 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.