Plyšový medvěd Rouge Kaloo Prestige XXL 70 cm z jemného plyše pro nejmenší děti krémově-šedý

Popis produktu

Plyšový medvěd Rouge Kaloo Prestige XXL je krásné plyšové zvířátko vhodné pro dívky a chlapce od narození. Plyšový medvídek je v příjemném barevném provedení šedé a krémové barvy a je vysoký až 70 cm. Medvídek z jemného plyše je plyšová hračka, která je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, ideální na mazlení dětí. Plyšový medvěd Kaloo z jemného a na dotek hebkého plyše je snadná a bezpečná plyšová hračka pro hru nejmenších dětí. Usmívající tvářička medvídka, hebký povrch a měkoučké tělo zaručují, že se tato hračka zalíbí každému nejmenšímu děťátku. Zajímavostí této hebké plyšové hračky pro miminka je, že zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím jemné měkké plyšové hračky intenzivnější uvědomují svou existenci ve světě, mimo bříška maminky.

Plyšová hračka pro nejmenší je nadčasová, je maximálně bezpečná a díky francouzské kvalitě může miminka provázet již od narození. Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě jemný měkký plyšový medvěd Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšový medvídek Kaloo. Při plyšové hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy, a tak je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Plyšový medvěd Rouge Kaloo se díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stane mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Vlastnosti

  • měkký plyšový medvěd
  • hebká hračka z jemného měkkého plyše
  • v příjemných barevných odstínech
  • vhodný pro nejmenší děti
  • velikost 70 cm
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70 cm
Celková výška70 cm
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.