Plyšový medvěd s hudbou Musical Doll Bear Perle Kaloo modrý 35 cm s jemnou melodií z měkkého materiálu od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšový medvěd s hudbou Musical Doll z oblíbené edice Perle od francouzského Kaloo je ten nejlepší dárek pro všechna miminka již od narození. Modrý medvěd s výškou až 35 cm se stane nerozlučným společníkem vašeho dítěte, které se s ním nebude chtít rozloučit. Hebké plyšové zvířátko vydává jemnou melodii, která děťátko uklidní a dokáže díky ní rychleji usnout. Nadčasový medvídek je vyroben z prvotřídního plyše, je měkoučký k citlivé dětské pokožce. Dokáže zachytávat vlastní vůni miminek, díky čemuž se dítě cítí bezpečně, vytváří v něm pocit jistoty.

Edice Perle představuje nejnovější plyšové hračky, které jsou jemné k dětské pokožce, ideální na mazlení dětí. Plyšový hudební medvídek je velmi lehoučký, miminka se k němu mohou jednoduše přitulit a objímat ho, díky jeho velikosti na něj snadno dosáhnou. U plyšové hračky se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy. Medvídek z plyše se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je povrchové čištění navlhčeným hadříkem.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu35 cm
Rozměry balení15*10*37 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.