Plyšový králíček na mazlení Plume-Pink Rabbit Doudou Kaloo 20 cm v dárkovém balení pro nejmenší růžový

Popis produktu

Kaloo plyšový králíček Plume-Pink Rabbit Doudou je pěkná dětská hračka vhodná pro nejmenší dívky od 0 měsíců. Má velikost 20 cm, jeho tělo je ve tvaru polštářku nebo deky, ideální na mazlení, má krásné barevné provedení pro nejmenší holčičky. Jemná růžová barva působí uklidňujícím dojmem, miminka si při něm velmi rády odpočinou. Plyšový králíček pro nejmenší je měkká nadýchaná hračka, která je jemná k dětské pokožce a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Dětská hračka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, když si ji přivine, cítí se jistě a bezpečně v novém, zatím málo zvažovaném světě. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, protože všechny hračky Kaloo jsou přísně testovány a jsou na to připraveny.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i zajíček Kaloo. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se zajíček pro nejmenší může stát oblíbeným společníkem při hře každého dítěte. Plyšová hračka pro miminka je zabalena v praktickém dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při plyšových hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Doporučený způsob čištění hračky je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • dárkové balení
  • jemné barevné provedení
  • velikost 20cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejvyšší bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20 cm
Rozměry balení18,5*7,5 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.