Plyšový králíček Blue Denim-Chubby Rabbit Kaloo s chrastítkem 30 cm v dárkovém balení pro nejmenší modrý

Popis produktu

Kaloo plyšový králíček Blue Denim-Chubby Rabbit je nádherná plyšová hračka pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 30 cm a velmi zajímavé modré provedení. Plyšový králíček pro miminka je oblečený v rozkošném riflovém oblečení, které je hebké na dotek. Upoutá miminka svou barvou, měkkým povrchem i zvukem jemného chrastítka, které je uvnitř zajíčka. Hračka pro nejmenší zachycuje jedinečnou vůni děťátka, což je velmi důležité v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím hračky intenzivnější uvědomují svou existenci ve světě, mimo maminčina bříška. Plyšová hračka pro miminka je zabalena v pěkné dárkové krabičce, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez problémů a starostí o balení.

Hraní se s plyšovými hračkami je nezbytné pro optimální vývin dětí, protože zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, ale i dovednosti a schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i zajíček Kaloo. Pro nejmenší děti se doporučují na hraní hračky hýřící barvami, protože ze začátku nevnímají úplně všechny barvy spektra a pestré barvy jejich zaujmou dříve. Kolekce Blue Denim od Kaloo má jedinečné návrhy a detaily, které jsou ideální pro každé miminko. Džíny a mikiny na plyšových hračkách Blue Denim jsou trendové a posouvají klasický design na vyšší úroveň. Při plyšových hračkách Kaloo není problémem dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit. Doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • s jemnou chrastítkem
  • vhodná pro nejmenší děti
  • v modrých odstínech
  • velikost 30 cm
  • ideální na mazlení pro miminka
  • v dárkovém balení
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedeničný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu30 cm
Rozměry balení25*11 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.