Plyšový klokan loutkové divadlo Nopnop-Jumpy Kangaroo Doudou Kaloo 25 cm pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo plyšová kengura Nopnop-Jumpy Kangaroo Doudou je pěkná hračka na loutkové divadlo pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 25 cm a její tělo je rukavice, takže miminku můžete zahrát loutkové divadlo a zabavit ho, výborný způsob na rozvoj dětské fantazie. Dětská hračka je vyrobena z jemného hebkého plyše. Typické pro dítě po porodu je, že vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, proto je důležité naučit dítě, aby rozeznávali svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Plyšová kengura pro nejmenší zachycuje vlastní vůni děťátka a když má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně v novém cizím světě.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. V prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná právě rozkošná kengura z plyše Kaloo. Pestré barvy klokana upoutají dětské oči, které v prvních týdnech po narození nerozeznávají úplně všechny barvy spektra. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je totiž přísně testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • velikost 25 cm
  • ideální na loutkové divadlo a rozvoj dětské fantazie
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25 cm
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.