Plyšové sedátko zajíček Plume Sofa Kaloo tyrkysovo-šedé 45 cm

Popis produktu

Rádi byste dopřáli svému malému miminka pohodlné a příjemné dětské sedátko s motivem zajíčka? Dětské křeslo plyšový zajíček Plume Sofa Kaloo je nádherné tyrkysovo-šedé zvířátko, vhodné pro všechna malá miminka už od narození. Dětské sedátko je vysoké 45 cm a přední část má vytvarovanou jako sedátko, ve kterém se drobečci můžou učit správně sedět. Hlavička zajíčka poslouží jako šikovná opěrka pro vaše dítě, takže se o něj nemusíte vůbec strachovat. Plyšový zajíček je měkká, příjemná a bezpečná hračka, která poslouží každému miminku. 

Každé dítě potřebuje pro svůj správný rozvoj plyšové hračky, které rozvíjejí jemnou motorikukomunikativnost a inteligenci. Díky hře s plyšovým zajíčkem ve tvaru sedátka se u dětí zlepšuje hmatová citlivost, reaguje na všechny dotyky a spokojeně zkoumá své okolí. S dětským plyšovým zajíčkem od Kaloo miminku nehrozí žádné nebezpečí a může bez starostí hračku nejenom mačkat, ale i kousat úplně bez obav. Všechny dětské hračky od Kaloo jsou totiž testovány a splňují nejvyšší standardy kvality. Plyšová hračka pro miminka se bez pochyb i díky svému originálnímu designu a kvalitnímu zpracování stane miláčkem všech malých miminek. 

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Vlastnosti

  • jemná a hebká hračka z plyše
  • vhodná i pro nejmenší miminka
  • velkost 45 cm
  • splňuje nejvyšší normy kvality
  • možnost praní pri 30° 
  • atraktivní francouzský design a kvalita

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu45 cm
Celková výška45 cm
Barvaakvamarínová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.