Plyšové bačkůrky zajíček Plume Lapinou Kaloo z jemného plyše, růžové pro nejmenší od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšové bačkůrky Plume Lapinou jsou nádherné dětské botičky vhodné pro děti a zejména holčičky od 0 do 3 měsíců. Jsou vyrobeny z jemného a hebkého plyše v růžové barvě. Plyšové bačkůrky pro nejmenší jsou zabaleny v krabičce, která může posloužit jako dárkové balení. Je to výborný dárek pro každé miminko, které si je jistě velmi rychle zamiluje. Jemný plyš a pěkný motiv se zajíčky jsou velmi atraktivní nejen pro rodiče, ale i pro jejich děti. Hračky z kolekce Plume Lapinou představují nejjemnější zvířecí přátele pro nejmenší děti, které jim budou dělat společnost a nejlepší kamarády už od narození.

U botiček pro nejmenší se není třeba bát, že je dítko bude ochutnávat nebo zkoumat jiným způsobem. Každý produkt Kaloo je totiž testován a splňuje i ty nejvyšší standardy, proto je hra, ale i ochutnávání dětí maximálně bezpečné. Ideálním doplňkem pro miminka jsou plyšové bačkůrky v podobě dvou zajíčků, které jsou měkké a hebké k dětské pokožce. Nožky nejmenších dětí ochrání a příjemně zahřejí. Botičky pro miminka mají na vrchu hezké plyšové zvířátko – růžového zajíčka, který jim dodává jedinečný šarm. Kaloo je splněným snem nejmenších dětí, dbá na jejich potřeby a touhy, proto se děti po celém světě cítí s plyšovými hračkami a doplňky Kaloo příjemně a bezpečně.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou kvalitních doplňků a plyšových hraček, které jsou inspirovány francouzským designem. Kvalita produktů a příjemné materiály jsou to, co dělá značku Kaloo tak výjimečnou. Každý výrobek Kaloo je vyroben s ohledem na potřeby nejmenších ve smyslu jejich rozvoje, zdraví a bezpečnosti. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala její barva a kvalita. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Vlastnosti

  • měkké botičky z plyše
  • vhodné pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemná růžová barva
  • ideální pro každou dětskou nožku
  • praní při 30°
  • splňují nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
  • v dárkové krabičce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení13*15 cm
Celková délka10 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.