Plyšové bačkůrky Plume-Rattle Booties Blue Kaloo s chrastítkem 10 cm v dárkovém balení pro nejmenší modré

Popis produktu

Kaloo plyšové bačkůrky Plume-Rattle Booties Blue jsou hebké dětské bačkůrky vhodné pro nejmenší chlapce od 0 měsíců. Dětské bačkůrky mají velikost 10 cm, takže jsou ideální pro každé maličké miminko. Jsou vyrobeny z jemného a hebkého plyše, v pěkném barevném provedení modré, nejlepší dárek pro malé chlapce. Uvnitř dětských pantoflíčků se nachází chrastítko, takže dítě při každém pohybu slyší jemné zvuky a rozvíjí tak svůj sluch, orientuje se na vnější svět. Plyšové bačkůrky pro nejmenší jsou zabalené v pěkném dárkovém balení, takže jimi můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Ideálním doplňkem pro malé chlapce jsou právě plyšové bačkůrky v modré barvě, které jsou měkké a hebké k dětské pokožce, malé nožky ochrání a příjemně zahřejí. Boty pro miminka maji na vrchu pěkné plyšové zvířátko - zajíčka, který miminko spolu s chrastítkem zabaví na dlouhou dobu. Při botách pro nejmenší se netřeba bát, že jejich děťátko bude ochutnávat nebo zkoumat jiným způsobem. Každý produkt Kaloo je totiž testován a splňuje i ty nejvyšší standardy, proto je hra, ale i ochutnávání dětí maximálně bezpečné. Kaloo je splněným snem nejmenších dětí, dbá na jejich potřeby a touhy, proto se děti po celém světě cítí při plyšových hračkách a doplňcích Kaloo příjemně a bezpečně.

Kaloo - francouzská společnost se již více než 16 let zabývá výrobou plyšových hraček a doplňků s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské boty se dají velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita bačkůrek, pak je třeba je nechat volně vysušit.

Vlastnosti

  • hebké měkké botičky z plyše
  • vhodné pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • uvnitř mají chrastítko
  • velikost 10 cm, ideální pro každou dětskou nožku
  • v dárkovém balení
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu10 cm
Rozměry balení10*10*10 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.