Plyšová sovička Colors-Activity Owl Kaloo pískací s chrastítkem 16 cm v dárkovém balení

Popis produktu

Kaloo plyšová pískací sovička s chrastítkem Colors-Activity Owl je pěkná hračka vhodná pro nejmenší děti od narození. Má ideální velikost 16 cm, takže si ho každé miminko může přivinout, uchopit do své malé ručky. Hračka pro nejmenší má veselé pestrobarevné provedení, je zabalena v dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší. Plyšová sovička pro nejmenší po stisknutí píská, čímž upoutá pozornost dětí, orientuje je na vnější svět. Podobnou funkci má i jemné chrastítko, které se nachází uvnitř sovičky. Vydávání různých zvuků pomůže děťátku při rozvoji sluchu. Dětská hračka pro miminka je jemná a hebká k dětské pokožce, bezpečná pro hru nejmenších dětí.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, nejen zvyšuje aktivitu jejich mozku, ale formuje i jejich osobnost, dovednosti a schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti poslouží plyšová sovička Kaloo. Nejmenší děti reagují nejdříve na jasné a pestré barvy, jelikož jejich zrak na začátku není ještě zcela vyvinutý, proto se doporučují hračky hýřící barvami, které upoutají dětské oči už v prvních dnech po narození. Takovou hračkou je i plyšová sovička na mazlení v barevném provedení. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, pestrým barvám a hebkému povrchu se sovička může stát oblíbeným společníkem při hře každého dítěte.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • velikost 16 cm
  • ideální na mazlení, rozvoj sluchu pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30 °C
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu16 cm
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.