Plyšová myška Rouge Kaloo 19 cm pro nejmenší krémová

Popis produktu

Kaloo plyšová myška Rouge Kaloo z jemného měkkého plyše je krásné plyšové zvířátko vhodné pro nejmenší děti od 0 měsíců. Plyšová hračka myška má velikost 19 cm a díky své velikosti ji snadno děťátko uchopí do ručičky. Jemné krémově bílé barevné provedení působí uklidňujícím dojmem a každé děťátko si u hračky z jemného měkkého plyše rádo pospí. Dětská hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, každé miminko se k ní velmi rádo přivine. Plyšová hračka pro děti z měkkého jemného plyše myška je bezpečná pro hru nejmenších dětí. Zajímavostí této hebké plyšové hračky pro miminka je, že zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu s hračkou cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím jemné měkké plyšové hračky myšky intenzivněji uvědomují svou existenci ve světě, mimo bříška maminky. Plyšová hračka pro nejmenší je nadčasová, je maximálně bezpečná a díky francouzské kvalitě může miminka provázet již od narození.

Hra s plyšovými hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná právě jemná měkká myška Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšová myška Kaloo, která je dostupná v jemné krémově barvě. U hračky se nemusíte bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Tato dětská hračka se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • měkká plyšová hračka myška
  • hebká hračka z jemného plyše
  • v příjemných barvách
  • vhodná pro nejmenší děti
  • velikost 19 cm
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19 cm
Celková výška19 cm
Rozměry balení8*6,5*20 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.