Plyšová loutka – medvídek Perle Doudou Kaloo 20 cm v dárkové krabičce šedá od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšová loutka-medvídek Kaloo z kolekce Perle Doudou je krásná dětská hračka vhodná pro každé děťátko již od narození. Loutka na hraní Kaloo má velikost 20 cm a přijde k vám v luxusní dárkové krabičce. Hračka z hebkého materiálu je jako stvořená do dětských ruček a rádo si ji přivine každé miminko. Před spaním může sledovat divadélko, které mu rodiče předvedou a později se o to může pokusit i samo. S hračkou v jemné šedé barvě se děti mohou objímat, kousat ji a jakkoli zkoumat. Voňavoučký plyš si zapamatuje vůni děťátka, které se bude s loutkou stále cítit bezpečně a jistě.

Plyšová loutka Kaloo zabalená v krásné dárkové krabici je vhodná i jako dárek pro čerstvě narozená miminka. Dětičky mohou loutku-medvídka bez obav kousat a ochutnávat, čímž se zvyšuje jejich hmatová citlivost, ale i celkový správný vývin. Jemňoučké barvy zase nedráždí citlivý zrak, který si musí na výrazné barvy zvyknout. Díky jedinečnému provedení se tato plyšová hračka stane nejlepším přítelem každého miminka.

Plyšová loutka-medvídek Perle Doudou k vám přijde zabalená v luxusním dárkovém balení, takže je vhodná i jako dárek pro každé čerstvě narozené miminko. Francouzský cit pro krásu, jedinečnost a dokonalost – to v sobě odrážejí všechny dětské hračky Kaloo. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu20 cm
Rozměry balení23*23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.