Plyšová liška s hudbou Paprika Music Fox Les Amis Kaloo rezavá 25 cm z jemného materiálu od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšová liška Paprika Music Fox z edice Les Amis od francouzského Kaloo je nádherná hračka, vhodná pro všechny děti již od narození. Nadčasová liška s velikostí 25 cm je vyrobena z jemného plyše, díky čemuž je ideální pro hru nejmenších dětí, je hebká k citlivé dětské pokožce. Nadýchaná plyšová hračka se stane nerozlučným společníkem každého dítěte, které si s ní bude přes den hrát a v noci mu pomůže rychleji usínat při poslechu uklidňující melodie „A Rock a By Baby“, kterou spustíte jednoduchým zatažením za ocásek. Oranžovo-bílá veselá liška působí realisticky, vytváří útulnou a radostnou atmosféru. Rovněž zachycuje jedinečnou vůni miminka, které se potom při hračce cítí jistě a bezpečně, intenzivněji si uvědomuje svou existenci v novém světě.

Hra s plyšovými hračkami je základem pro správný vývin dětí, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti, rozvíjí jejich motoriku. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná právě měkoučká plyšová liška s pěkným modrým šátkem. Při hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je povrchové mytí s hadříkem.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Vlastnosti

  • liška z jemného plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné oranžovo-bílé provedení
  • velikost 25 cm
  • ideální mazlíček pro chlapce i dívky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • povrchové čištění hadříkem
  • špičkový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25 cm
Rozměry balení14*14*19 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.