Plyšová liška s hudbou do postýlky Leonard Musical Fox Fripons Kaloo z jemného materiálu 18 cm v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Plyšová liška s hudbou do postýlky Leonard Musical Fox z moderní edice Fripons od francouzské společnosti Kaloo je vynikající dárek pro nejmenší miminka již od narození. Plyšová liška na mazlení s výškou 18 cm v tyrkysovém provedení se stane nerozlučným společníkem každého miminka. Kulatá a měkoučká liška je jako stvořená pro objímání a mazlení se, miminka si ji oblíbí i díky originální hudební melodii, takže v noci rychleji usnou. Lištička má na bříšku krásnou přírodní výšivku a přichází ve stylové dárkové krabici, kterou potěšíte své nejbližší při jakékoliv příležitosti.

Edice Fripons představuje populární plyšové hračky, které jsou hebké a měkoučké k dětské pokožce, ideální na mazlení dětí. Zachycují vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu u hračky cítí bezpečně. Při plyšové hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob je povrchové čištění navlhčeným hadříkem.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu18 cm
Rozměry balení20*12*23 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.