Plyšová kravička Milky Les Amis-Vache Kaloo 19 cm v dárkovém balení pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo bílo-hnědá kravička milky Les Amis-Vache je pěkná plyšová hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Plyšová kravička pro miminka je velká 19 cm, je vyrobena z jemného plyše a bezpečná pro hru nejmenší. Kravička je jemná a nadýchaná kamarádka pro všechna miminka, která může díky zaručené francouzské kvalitě provázet již od porodu. Hračka pro nejmenší děti zachycuje jedinečnou vůni miminka, které se pak při hračce cítí jistě a bezpečně, intenzivnější si uvědomuje svou existenci v novém světě, mimo maminčina bříška. Má zajímavé flekaté barevné provedení, které miminko zaujme a přichází v krásné dárkové krabičce, takže jí můžete obdarovat své milované bez starostí o dárkové balení.

Při hračce se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena. Hra s plyšovými hračkami je základem pro vývin dětí, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti, rozvíjí jejich motoriku. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená i hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná právě měkká kravička v bílo-hnědé barvě. Plyšová hračka pro nejmenší se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát oblíbeným společníkem při každodenní hře či oddechu vaše nejmenší.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky, pak je třeba nechat hračku volně usušit.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 19 cm
  • ideální na mazlení nejmenších
  • v dárkové krabičce
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30 °C, pak volně usušit
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19 cm
Rozměry balení10,5*10,5*10,5 cm
Hmotnost0,13 kg
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.