Plyšová knížka zvířátka Colors-My First Book Kaloo šustící 14 cm pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo plyšová šustící knížka zvířátka Colors-My First Book je pěkná plyšová hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 14cm a v horní části má praktické kolečko na zavěšení hračky nad postýlku nebo autosedačku. Plyšová hračka pro nejmenší po zmáčknutí vydává šustivé zvuky, které zaujmou a upoutají pozornost každého miminka a pomohou mu při rozvoji sluchu. Sluch rozvíjí i díky pískajícímu zvuku, který vydává. Nejmenší děti se s touto zajímavou a veselou knížkou pro miminka zabaví na dlouhou dobu. Plyšová šustící knížka je měkká a bezpečná hračka, jemná k citlivé dětské pokožce.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná i plyšová knížka pro nejmenší Kaloo. Plyšová knížka je provedena v pestrých a výrazných barvách, které jsou doporučeny při nejmenších dětech, protože nemají ještě úplně vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. Při hračce není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Hračka pro miminko se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • při stisknutí šustí a píská
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • velikost 14cm
  • pestrobarevné provedení
  • ideální na hraní, rozvoj sluchu a motoriky nejmenších dětí
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14 cm
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.