Plyšová hrazdička Colors-My Pram Caterpillar Kaloo se zrcadlem a chrastítkem 40 cm pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo plyšová hrazdička Colors-My Pram Caterpillar je jemná plyšová hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Pomocí kroužků na obou koncích hrazdičku můžete zavěsit na kočárek nebo autosedačku a děťátko zabavíte během celé jízdy. Na hrazdě jsou zavěšeny pestrobarevné hračky s chrastítkem, zrcadlem a vydávají šustivé zvuky. To vše může pomoci při rozvoji dětského sluchu, orientuje ho to na vnější svět a vnější podněty. V zrcadle, které je připevněno na jedné z hraček, si miminko může ohlížet svůj pohyblivý odraz, čímž si bude lépe uvědomovat svou existenci ve světě. S délkou 40cm a veselými barvami se hrazdička pro miminko hodí na každou cestu s nejmenšími miminky, které se díky ní zabaví.

Dětská hrazdička má veselé barvy, protože nejmenší děti nevnímají úplně všechny barvy spektra, v prvních pár týdnech reagují pouze na ty nejvýraznější barvy. Při hrazdičce z plyše se netřeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek KALOO je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připraven. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost dětí, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i hrazdička pro nejmenší Kaloo, která je vyrobena z najjemnešieho plyše a je hebká k dětské pokožce.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská hrazdička z plyše se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, aby se zachovala barva a kvalita hrazdičky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní.

Vlastnosti

  • jemná měkká hrazdička z plyše s chrastítkem, zrcadlem
  • délka 40cm
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzskýdesign
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu40 cm
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.