Plážový tenis Raya Mondo 2*22 cm rakety a míček

Popis produktu

Plážový tenis Raya od italského výrobce Mondo představuje ideální způsob, jak se mohou děti od 3 let výborně zabavit. Bílé rakety s Disney motivem mají na sobě filmový nápis animované pohádky Raya and the last Dragon, která si získala fanoušky po celém světě. Tenisová souprava pro děti sestává ze dvou raket o průměru 22 cm a šedého míčku. Tenisový set zaručí dlouhé chvíle zábavy v parku, na zahradě či na pláži a jistě jej využijete na dovolené či výletě. Míček se dobře odráží, je snadno viditelný a plave na vodě.

Tenisové rakety dětem dobře padnou do ruky, nekloužou, a jsou lehké. Plážový tenis je relativně nový sport a jedná se o kombinaci tenisu, plážového volejbalu a badmintonu. Může se hrát na hřišti pro plážový volejbal se sítí, ale i bez sítě, kdekoli v přírodě. Oficiální pravidla hry přímo vycházejí z tenisu – dva (nebo čtyři) hráči hrají proti sobě, každý má vyhrazený svůj prostor a cílem je vstřelit míček na soupeřovu stranu hrací plochy tak, aby jej nestihl odrazit.

Plážový tenis se hraje na dva vítězné sety, bodování je jako v tenisu. Neoficiální pravidla hry jsou jakákoli, jaká vás budou bavit. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních hraček z plastů, gumy a PVC a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii plážový tenis pro děti. Při výrobě hraček Mondo jsou dodržována všechna přísná bezpečnostní kritéria stanovená Evropskou unií. Udělejte dětem radost a pobavte se spolu u plážového tenisu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodItaly
Rozměry produktu22 cm Ø
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.