Plachta na pískoviště BIG zelená 165*165 cm

Popis produktu

Zelená plachta BIG je vynikající ochrana pro pískoviště BIG, ale je vhodná i pro pískoviště jiné značky. Její rozměry jsou 165 * 165 cm a hodí se na pískoviště s rozměrem 112 * 112 cm, tehdy prověsí přes okraj směrem k zemi přibližně 26 cm. Pevně ​​obepne pískoviště ze spodní strany. Kryt se však přizpůsobí rozměrům pískoviště, může být i menší nebo větší. Plachta je vyrobena z nylonového materiálu. Plachta na pískoviště chrání před hrubými nečistotami jako jsou listy nebo zvířecí exkrementy. Elastický okraj se zasouvá pod spodní část pískoviště a tak ochranný kryt zajistí dokonalé těsnění.

Kryt na pískoviště je odolný vůči UV záření a vodě, neznečišťuje se. Materiál použitý na kryt je prodyšný, proto pomáhá chránit pískoviště před vlhkostí a vznikem plísní. Oblíbená letní hra v písku zůstane neohrožená a bude vždy bezpečná. Plachta má zelenou barvu, proto výborně ladí s dětským pískovištěm Vario. Je nezbytným doplňkem ke každému pískovišti, abyste se už nikdy nemuseli trápit čištěním písku před každou hrou dětí. Plachta na dětské pískoviště BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS.

BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. BIGje renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že pískoviště bude krásně barevné po dlouhá léta používání. Na plachtu k pískovišti je poskytnuta nadstandardní záruka 3 roky.

Doprava 79

Technické parametry

PůvodNěmecko
Rozměry produktu165*165 cm
Rozměry balení23*23*6 cm
UV filterAno
Hmotnost0,2 kg
NoteSuitable for: 112*112 cm sandpit
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.