Plachetnice z cukrové třtiny Bio Sugar Cane Sailing Boat Little Smoby Green z rostliny 100% recyklovatelné od 12 měsíců

Popis produktu

Překvapte své děti ekologickou hračkou z edice Smoby Green! Plachetnice z cukrové třtiny od francouzského výrobce Smoby je vyrobena z pravé cukrové třtiny a potěší chlapce i dívky již od 12 měsíců. Plachetnce se zadním lopatkovým kolem se vyznačuje francouzským designem a krásným modro-bílým provedením. Díky použitému materiálu při výrobě je hračka 100% recyklovatelná, přičemž její plastový materiál sestává až z 90% organické složky, získané z rychle rostoucí cukrové třtiny, takže nezatěžuje životní prostředí. Přední část lodičky je vybavena otvorem pro připevnění šňůrky, takže si dítě může plachetnici tahat za sebou.

Francouzský Smoby dbá na ochranu životního prostředí, takže se můžete těšit na produkt ve stylovém obalu z pevného kartonu, který lze 100% recyklovat. Výroba hraček z udržitelného plastu je v současnosti velkou výzvou pro všechny výrobce a Smoby patří mezi první z nich. Plastové hračky z rostlinných zdrojů vykazují stejnou kvalitu, odolnost a mají rovněž jemný povrch, jako hračky vyráběného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žádného rozdílu. Rozměry produktu jsou 21*13*20 cm, je uzpůsoben pro malé dětské ruce. Plachetnice pomůže dětem zlepšovat jejich smysly, jemnou motoriku a obratnost. Při hře na námořníky si rozvíjejí i fantazii a představivost, tráví čas na čerstvém vzduchu a rychleji se socializují.

Francouzský Smoby už dlouhá léta přináší dětem ty prvotřídní hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu21*13*20 cm
Celková výška20 cm
Rozměry balení21*13*22 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.