Mini pizza/mini hamburger Smoby se 7 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská mini pizza nebo mini hamburger jsou rozkošné doplňky, které jsou ideální do každého dětského kuchyňky. Mini pizza a mini hamburger jsou určeny pro všechny dětičky, které oblibují tyto dobroty a chtějí si je vyrobit podle vlastní fantazie a složení. Dětská malá pizza nebo hamburger jsou vyrobeny z kvalitního plastového materiálu, který je odolný a navíc příjemný na dotek. Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše děti.

Dětský hamburger a pizza v mini verzi dodržují evropské bezpečnostní standardy a certifikáty kvality. Dětská mini pizza a mini hamburger jsou vhodné pro všechny dětičky od 3 let, které si chtějí připravit a hamburger a pizzu podle svých představ a chutí. Dětská mini pizza obsahuje 7 doplňků, se kterými může váš malý kuchtík vyčarovat skutečně chutnou pizzu. Dětský mini pizza set tvoří těsto na pizzu potřený imitací rajčatového protlaku, 2 vrstvy děrovaného sýru, 1 vrstva salámy a 1 vrstva žampionů.

Vaše děťátko si tak může vyskládat pizzu s použitím buď všech doplňků, nebo jen některých a vytvořit si pizzu přesně podle svých představ. Součástí je i lahvička olivového oleje a malá krabička na pizzu. Mini set s hamburgerem pro děti obsahuje stejně 7 doplňků na přípravu nejlepšího hamburgeru. Set obsahuje jednu sezamovou žemličku, do které si může váš šikula podle chuti naskládat masíčko, sýr a rajče. K hamburgeru je přibalen i obal a i lahvička kečupu na dochucení. Vybrat si můžete buď mini hamburger nebo mini pizzu, případně oba tyto sety.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*4*21 cm
Rozměry balení17*4*21 cm
Hmotnost0,06 kg
Barvapestrobarevná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.