Pískoviště a zeleninová zahrádka ke všem domečkům Square Garden Sandpit Smoby s podložkou na 75 kg písku/60 l zeminy 76*76 cm od 24 měsíců

Popis produktu

Pískoviště a zeleninová zahrádka Square Garden Sandpit 2v1 představuje skvělou volbu pro všechny děti od 2 let, které si rády hrají na povolání zahradníků a farmářů. Multifunkční pískoviště umožňuje dětem plně využít svou kreativitu a fantazii při hře v písku nebo se v něm naučí vypěstovat své první květiny a chutnou zeleninu. Pískoviště se skládá ze 4 pevných a odolných plastových stěn v krásném šedém provedení s motivem šnečka, jeho součástí je také ochranná podložka, kterou izolujete pískoviště od země.

Do pískoviště se vejde až 75 kg písku, dítě si v něm zahraje se svými oblíbenými hračkami, učí se hloubit tunely, staví si hrady, rozvíjí si svoji fantazii a představivost. Při hře na zahradníky využijí děti prostor pískoviště jako zeleninovou zahrádku, do které se vejde 60 litrů zeminy. Díky vlastní zahrádce se děti naučí sázet semínka, sledují jejich růst, zalévají je a hravým způsobem si vytvářejí pozitivní vztah k přírodě a tráví čas na čerstvém vzduchu. Pískoviště a zahrádka 2v1 je skvělým rozšířením ke všem domečkům Smoby, lze si s ním hrát i samostatně.

Plastové stěny pískoviště jsou vyrobeny z pevného a odolného plastu se zaoblenými hranami, díky čemuž jsou děti při hře v bezpečí. Kompaktní rozměry 76*76*17 cm zaručí, že se pískoviště vejde i do menší zahrady. Povrch pískoviště je chráněn anti UV filtrem, díky čemuž výborně odolává slunečním paprskům a zachová si svůj krásný vzhled i po letech. Francouzský výrobce Smoby dbá na ochranu životního prostředí, při výrobě tohoto produktu se použil 100% recyklovaný plastový materiál, který lze opětovně 100% recyklovat.

Špičkový francouzský výrobce Smoby již po desetiletí přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu76*76*17 cm
Celková výška17 cm
Rozměry balení19*19*80 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Objem L60 L / 75 kg sand
Note100% recyclable plastic
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.