Pískoviště s úložným prostorem a sedátkem 2v1 Relax Sandpit BIG do interiéru i exteriéru s nosností 50 kg od 12 měsíců

Popis produktu

Pískoviště 2v1 Relax Sandpit od německého výrobce BIG představuje vynikající hračku pro chlapce a dívky od 1 do 5 let. Moderní pískoviště z pevných a odolných plastů lze používat v exteriéru i interiéru, což děti ocení během chladnějších dnů. Spodní část pískoviště se dá naplnit pískem nebo vodou, děti se v něm naučí stavět hrady, hloubit tunely nebo si zahrají s lodičkami na mořské kapitány. Kryt na pískoviště je vyroben ve tvaru ergonomického sedáku, díky čemuž připraví dětem po hře příjemný relax. V interiéru lze pískoviště využívat i jako praktický box na hračky.

Multifunkční pískoviště v modro-bílém provedení má rozměry 53*25*54 cm, čímž se hodí i do menších prostor, na terasu či balkon. Maximální nosnost sedáku je až 50 kg, vyznačuje se vysokou stabilitou a robustností. Povrch pískoviště lze v případě potřeby snadno vyčistit vlhkým hadříkem. Pískoviště umožní dětem naplno využívat svoji fantazii a představivost, při hře si trénují i jemnou motoriku. Pískoviště 2v1 Relax Sandpit je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno v Německu
Rozměry produktu53*25*54 cm
Rozměry balení53*25*54 cm
Hmotnost2,4 kg
Nosnost50 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.