Pískoviště mušle s bábovičkami Mini Sand Pit Smoby s konvičkou a lopatka s hrabičky 35 cm pro malé prostory od 18 měsíců

Popis produktu

Překvapte své nejmenší kvalitním pískovištěm s doplňky Mini Sand Pit od francouzského výrobce Smoby. Perfektní souprava hraček a zeleného pískoviště ve tvaru mušle potěší kluky i holčičky již od 18 měsíců. Špičkové pískoviště je díky svým kompaktním rozměrům 35*35 cm jako stvořené do malých prostor. Dá se využít nejen v interiéru, ale i na zahradě a dvoře. Jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, takže výborně odolává slunečnímu záření a zachová si svůj krásný vzhled po dlouhá léta. Dokonale zapadne do každého dětského pokoje, ozdobí ho a vytvoří hravou a radostnou atmosféru.

Spolu s pískovištěm získají vaše děti i 5dílnou sadu nářadí, se kterým bude práce s pískem mnohem jednodušší. Těšit se mohou na kvalitní konvičku na zalévání, žluté bábovičky ve tvaru lodičky a motýla, oranžové hrabičky a lopatku. Všechny doplňky jsou přizpůsobeny pro malé dětské ruce, umožňují bezproblémovou manipulaci. Multifunkční pískoviště se však dá během horkých letních dnů využít i jako bazének – napustí se vodou a děti si zahrají osvěžující hru s lodičkami (nejsou součástí balení).

Nadčasové pískoviště pomáhá rozvíjet dětské dovednosti a kreativitu, zahrají si na stavitele hradu, piráty a odvážné námořníky. Ponořují se do světa fantazie, spolu se sourozenci a kamarády si rozšiřují komunikační schopnosti a zlepšují jemnou motoriku. Pískoviště pro děti se pyšní pravým francouzským vzhledem a nejvyšší kvalitou. Jemné a oblé hrany zajistí dětem při hře bezpečnost, povrch pískoviště je příjemný na dotek. 

Francouzský Smoby je špičkový výrobce hraček, které jsou zárukou těch nejlepších zážitků. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu35*35*9 cm
Celková výška9 cm
Rozměry balení35*35*9 cm
UV filterAno
Hmotnost0,41 kg
Objem L6,5 l
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.