Pískoviště mušle sada 2 kusů Mini Sand Pit Smoby zelené 35 cm pro malé prostory od 18 měsíců

Popis produktu

Moderní pískoviště Mini Sand Pit z dílny francouzských designérů Smoby překvapí a potěší všechny děti již od 18 měsíců. Stylové zelené pískoviště ve tvaru mušle sestává ze 2 kusů, takže se dá jednoduše zavřít. Každý díl pískoviště má rozměry 35*35 cm, přičemž celková výška každého dílu je 9 cm. Díky svým kompaktním rozměrům je jako stvořené do malých prostor – děti ho využijí v interiéru i exteriéru. Jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, takže výborně odolává slunečnímu záření a zachová si svůj krásný vzhled po dlouhá léta. Dokonale zapadne do každého dětského pokoje, ozdobí ho a vytvoří hravou a radostnou atmosféru.

Vašim nejmenším nabídne množství veselých zážitků – využijí jej jako mini-pískoviště a v případě horkých letních dnů jako bazének – napustí do něj vodu a zahrají si osvěžující hru s lodičkami (nejsou součástí balení). Multifunkční pískoviště pomáhá rozvíjet dětské dovednosti a kreativitu, zahrají si na stavitele, pirátů a námořníky. Ponořují se do světa fantazie, spolu se sourozenci a kamarády si rozšiřují komunikační schopnosti a zlepšují jemnou motoriku. Pískoviště pro děti se vyznačuje pravým francouzským vzhledem a nejvyšší kvalitou. Jemné a oblé hrany zajistí dětem při hře bezpečnost, povrch pískoviště je příjemný, sametový na dotek.

Smoby je přední francouzský výrobce hraček pro děti v každém věku. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu2x 35*35*9 cm
Celková výška9 cm
Rozměry balení35*35*9 cm
UV filterAno
Hmotnost0,56 kg
Objem L2x 6,5 l
Barvazelená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.